RVS Snijden

RVS snijden

Wilt u RVS materiaal laten snijden? Dan bent u bij Kraan & Roos aan het juiste adres. RVS snijden is het snijden van roestvast staal materiaal. Roestvast staal wordt afgekort tot RVS. RVS materiaal is staal met een ijzerlegering. Deze bevast een laag chroom van 11 tot 12%. Wanneer het staal in contact komt met zuurstof onstaat er een chroomoxidehuid aan het oppervlak.

Het voordeel van RVS snijden

RVS materiaal heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen zoals aluminium of ijzer. Het grootste voordeel is dat RVS materiaal tientallen jaren mee kan en erg lang mooi blijft. Dankzij het laagje chroomoxide dat vrijkomt na het combineren van chroom en zuurstof wordt roestvorming voorkomen.

Door middel van het snijden van RVS materiaal worden producten op maat gesneden tot roestvrije producten. Zo kunnen er veel projecten gerealiseerd worden, zoals een balkonhek met complexe vormen. RVS snijden vereist een hoge mate van zorgvuldigheid en concentratie. Met onze 25 jaar ervaring binnen dit vakgebied kunt u kwaliteit en deskundigheid verwachten.

Onze projecten

RVS snijden vereis een stukje maatwerk. Dit maatwerk willen wij realiseren door te werken vanuit vier aandachtspunten. Deze aandachtspunten zijn kwaliteit, zorgvuldigheid, deskundigheid en service. Wij communiceren open en direct met onze klanten. Zo weten wij precies wat u wilt en kunnen wij de RVS materialen snijden zoals u dat verwacht.

Door de materialen RVS te snijden ontstaan er mooie producten. Een aantal voorbeelden van projecten die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd zijn:

  • Balustrades
  • Balkonhekken
  • Sierhekken
  • Sierhekwerken
  • Trappen
  • Reclameborden

RVS snijden bij Kraan & Roos

Innovatie is een onderdeel dat bijna elk project weer voorbijkomt. Samen met de opdrachtgever en ontwerper passen we een stukje innovatie toe om de meest complexe projecten te kunnen realiseren. Neemt u voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 172 613526 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Neem direct contact op >