Bewerkingen

Watersnijden

Met onze OMAX 60120 De OMAX 60120 watersnijmachine, is ideaal voor het snijden van complexe werkstukken uit o.a. roestvrij staal, Aluminium, titanium, koolstofvezel, glas, grafiet, koper, composieten & laminaten, dit met de bekende OMAX precisie

Kanten

Met onze Ermaksan Speed Bend Pro
Persdruk 175 ton
Lengte: 3000mm

Lassen

Naast het produceren van onderdelen is ook lassen een belangrijk proces binnen ons bedrijf. Er is een volledige hal ingericht voor laswerkzaamheden. We beschikken over verschillende lasprocessen als TIG, MIG en elektrode lassen. Met de lasprocessen die wij in huis hebben, kunnen wij allerlei materialen lassen. Dit wordt uitsluitend gedaan door goed opgeleid personeel. Om uw onderdelen nauwkeurig te kunnen lassen, maken we standaard gebruik van opspantafels.

Walsen

Durma
Lengte 1500
Rol diameter 150MM
Aantal Rollen 3

Engineering

We hebben 2D- en 3D-mogelijkheden om uw producten te tekenen.

Zagen

Wilt u onderdelen door ons laten zagen? Dit kan op onze eigen lintzaagmachine of Cirkelzaag.

Profiel Walsen

Heeft u profielen die rond moeten worden? Dit kan op onze profielenwals. Met deze machine kunnen wij allerlei profielen walsen.

Tappen

We een eigen taptafel en tap kollom, waardoor we in eigen huis snel en nauwkeurig kunnen tappen.

Nabehandelingen

Naast de productie van uw producten kunnen wij ook de nabehandelingen voor u verzorgen. Denk aan onder andere aan  Poedercoaten, Verzinken, Glasparel stralen, Beitsen en anodiseren Dit doen wij samen met onze betrouwbare partners.

Bezorging

Geen tijd of mogelijkheid om uw producten op te halen? Uw producten kunnen we in overleg op locatie bezorgen met onze eigen transportmiddelen.